Volg hier de vierde etappe van de Ronde van Hongarije 2022

zaterdag 14 mei 2022 om 13:25
Volg hier de vierde etappe van de Ronde van Hongarije 2022

In de vierde etappe van de Ronde van Hongarije staan er een aantal heuvels op het menu van de renners, maar een sprint lijkt toch het een waarschijnlijke scenario. Kan Fabio Jakobsen een hattrick scoren in de Ronde van Hongarije? Volg het hier op WielerFlits!

De vierde etappe van de Hongaarse rittenkoers wordt van en naar Kazincbarcika gereden. De renners zullen in totaal 177 kilometer moeten afleggen over een heuvelachtig parcours. Het zal de hele dag op en neer gaan in Hongarije, maar echte zware beklimmingen zitten er niet tussen.

De laatste gecategoriseerde heuvel, eentje van 900 meter aan 6,3%, ligt op 25 kilometer van de streep. Als de ploegen met sterke sprinters, zoals Quick-Step-Alpha Vinyl met Fabio Jakobsen en BikeExchange-Jayco-Jayco met Dylan Groenewegen, zich aan kop zetten, kunnen er nog gaatjes gedicht worden in de absolute finale.

Via de Eurosport Player en GCN+ is de Ronde van Hongarije live te zien. De uitzending begint om 13.40 uur. Dat is meteen ook het uur van de start van de vierde etappe van de Hongaarse etappekoers. De eerste renner wordt tussen 17.35 en 17.55 uur verwacht.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #TourdeHongrie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.