WK 2021: Volg hier de tijdrit voor junioren mannen

dinsdag 21 september 2021 om 14:30
WK 2021: Volg hier de tijdrit voor junioren mannen

Op de derde dag van het WK wielrennen in Vlaanderen staan twee tijdritten op het programma. De Russische Alena Ivanchenko kroonde zich eerder op de dag al tot wereldkampioene bij de junioren vrouwen, nu zijn alle ogen gericht op de junioren mannen. Volg hier op WielerFlits de koers!

In het najaarsnummer van RIDE besteden we ruimschoots aandacht aan het komende WK en lees je onder meer interviews met Wout van Aert en Jasper Stuyven. Profiteer nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis. Bestel je RIDE liever los? Vroege beslissers profiteren tijdelijk van een aantrekkelijke Early Bird-korting.

De renners starten eerst om de minuut, maar na verloop van tijd vertrekken de deelnemers om de anderhalve minuut. De Belgen brengen met Cian Uijtdebroeks en Alec Segaert twee kandidaat-winnaars aan de start. Segaert, die eerder deze maand in Trento nog de Europese titel in het tijdrijden wist te veroveren, rolt om 16:37:30 uur als laatste van het startpodium. Zijn landgenoot Jonathan Vervenne mag om 14:55:00 uur het spits afbijten.

Wie alle actie wil zien, moet afstemmen op Eurosport of Sporza. Beide zenders zijn er vanaf ongeveer 14.45 uur bij tot en met de podiumceremonie.

Links
WK 2021: Starttijden individuele tijdrit beloften

Website organisatie
Parcours

Live timing (Tissot Timing)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.