Volg hier de individuele tijdrit in de Vuelta a San Juan 2019
dinsdag 29 januari 2019 om 20:23

Volg hier de individuele tijdrit in de Vuelta a San Juan 2019

Het klassement in de Vuelta a San Juan kan vandaag totaal op zijn kop komen te staan. De renners doen het in etappe drie namelijk solo, met een individuele tijdrit van 12 kilometer. Fernando Gaviria heeft momenteel de leiderstrui, maar de Colombiaan wordt op de voet gevolgd door de winnaar van etappe 2 Julian Alaphilippe. Volg de tijdrit op WielerFlits.

Het peloton keert vandaag terug in Pocito, de plaats waar ook de finish was van de eerste etappe. Deze keer dus niet om te sprinten, maar om het klassement te vormen in een tijdrit. Door de straten van het dorpje moeten de aanwezige klassementsrenners alert zijn, want een mindere dag kan hen op het parcours toch een minuut aan de broek geven. Veel tijdrijders pur sang staan er niet aan de start in de Vuelta a San Juan, dus renners als Julien Vermote en Iljo Keisse zullen hun kans schoon ruiken. En wat zullen de veranderingen na vandaag zijn in het algemeen klassement?

De eerste renner start om 20.26 uur (CET) met zijn 12 kilometer lange rit tegen de klok. De laatste renner moet ongeveer om 23.30 uur binnenkomen. Eurosport zendt de etappe uit in de online Player. Vanaf 23.00 uur is er beeld op Eurosport 1. Daarnaast is er een livestream van het Argentijnse Si San Juan beschikbaar.

Links
Voorbeschouwing: Vuelta a San Juan 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours
Starttijden individuele tijdrit

Livestream (Si San Juan, ook in Nederland/België zichtbaar)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.