Ajax lanceert samen met Adidas wieleroutfit
foto: Ajax
dinsdag 2 april 2024 om 14:08

Ajax lanceert samen met Adidas wieleroutfit

Materiaalzone Goed nieuws voor Amsterdammers en Ajacieden die niet enkel van voetbal, maar ook van de tweewieler houden: Ajax heeft in samenwerking met Adidas een wieleroutfit gepresenteerd.

De wielerkledij zal slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn, valt te lezen in de berichtgeving van de Amsterdamse voetbalclub. Vanaf 3 april 10:00 is de kledij van Adidas, op het voetbalveld sponsor van de Godenzonen, verkrijgbaar in officiële Ajax fanshops en via de website van Ajax en Adidas.

De kleding is met opvallend beeldmateriaal gepresenteerd, waarijn een criteriumwedstrijd door de Jordaan zichtbaar is, met coureurs die voor het oeramsterdamse café Nol langsrazen. Onder andere Ronald de Boer is één van de fanatieke supporters langs de kant.

Afgaande op de beelden zal de kledinglijn in ieder geval bestaan uit een wielershirt en een bibshort, die van het Ajax-logo zijn voorzien, evenals van de drie iconische strepen waarom Adidas bekendstaat. Ook zijn er Velosamba-fietsschoenen van Adidas in een speciale kleurstelling te zien, al zijn die alleen geschikt voor SPD-pedalen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.