ROTOR gaat onderdelen leveren aan Israel-Premier Tech

maandag 10 januari 2022 om 13:53
ROTOR gaat onderdelen leveren aan Israel-Premier Tech

foto: Cor Vos

ROTOR Bike Components gaat dit jaar samenwerken met Israel-Premier Tech, de profploeg van onder anderen viervoudig Tour de France-winnaar Chris Froome, Jakob Fuglsang en Giacomo Nizzolo. De fietsen van het Israëlische WorldTeam worden uitgerust met vermogensmeters, cranks en kettingbladen van het Spaanse bedrijf.

Voor Israel-Premier Tech, de nieuwe naam van Israel Start-Up Nation, betekent het partnerschap een nieuwe stap voorwaarts, laat de ploeg in een perscommuniqué weten. “Bij Israel-Premier Tech ligt onze focus op prestaties en innovatie. Wij zijn altijd op zoek naar beste partners en deze samenwerking met ROTOR Bike Components is daarop geen uitzondering. We zijn er trots op hun enige partner in de WorldTour voor mannen te zijn, in wat naar onze overtuiging een langdurige samenwerking zal worden”, zegt ploegmanager Kjell Carlström.

De oud-beroepsrenner kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen en de samenwerking met de nieuwe partner. “Met onze fietsen van Factor rijden we met de beste fietsen in het peloton en de ROTOR-onderdelen zullen ervoor zorgen dat onze renners met de hoogste kwaliteit onderdelen uitgerust zijn. Op het hoogste niveau in het wielrennen weten we dat elk detail telt en de feedback van ons performance team en onze renners heeft al bevestigd hoe voordelig deze samenwerking zal zijn”, aldus Carlström.

Trots
José García Alegre, CEO van ROTOR Bike Components, laat in het communiqué weten ‘erg trots’ te zijn op het partnerschap met Israel-Premier Tech voor het seizoen 2022. “ROTOR is sinds de oprichting sterk verbonden met de professionele sport, en we geloven dat het ondersteunen van de beste teams en atleten met onze technologie een van de beste presentaties is van onze hoogwaardige producten op de markt. We zijn enthousiast over het seizoen 2022, en we wensen het team alle succes toe.”

Israel-Premier Tech zal gaan rijden met de ROTOR INspider vermogensmeter, ALDHU CARBON en aluminium cranks, Q RINGS kettingbladen en aandrijflijnen; producten die zijn ontwikkeld in de loop van de 28-jarige geschiedenis van het Spaanse bedrijf.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.