Alpecin-Deceuninck geeft update over gevallen lead-out Jonas Rickaert
foto: Cor Vos
maandag 12 juni 2023 om 13:57

Alpecin-Deceuninck geeft update over gevallen lead-out Jonas Rickaert

Jonas Rickaert kwam zondag hard ten val in de Elfstedenronde Brugge, maar lijkt er relatief goed vanaf te zijn gekomen. Bij het eerste onderzoek zijn geen breuken vastgesteld, meldt Alpecin-Deceuninck op sociale media.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Onze lead-out Jonas Rickaert viel gisteren net voor de finale van de Elfstedenronde”, begint het bericht van Alpecin-Deceuninck. “Maar bij een eerste onderzoek, werden geen breuken ontdekt. Hij heeft enkel wat hechtingen in zijn linkerknie. Vandaag kon Jonas alweer voorzichtig trainen zonder al teveel last.”

Rickaert zit in de selectie van Alpecin-Deceuninck voor de Ronde van België. Die wedstrijd lijkt niet in gevaar te komen voor de sprintaantrekker. “Maar we plannen een extra bezoek aan het ziekenhuis van Herentals voor nog een controle”, klinkt het.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.