Alpecin-Fenix met Jasper Philipsen in Kampioenschap van Vlaanderen
foto: Cor Vos
donderdag 16 september 2021 om 09:50

Alpecin-Fenix met Jasper Philipsen in Kampioenschap van Vlaanderen

Jasper Philipsen is vrijdag de kopman van Alpecin-Fenix in het Kampioenschap van Vlaanderen. De sprinter maakt in Koolskamp Koers zijn eerste wedstrijdkilometers sinds zijn opgave in de Vuelta a España, waar hij twee etappes wist te winnen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Philipsen krijgt in de sprinterskoers die het Kampioenschap van Vlaanderen is onder meer Jonas Rickaert met zich mee als loods. Jimmy Janssens, Lionel Taminiaux, Ayco Bastiaens, Oscar Riesebeek en Senne Leysen maken het zevental van het Belgische ProTeam rond op vrijdag.

Na Koolskamp Koers rijdt Philipsen ook nog Eschborn-Frankfurt (19 september), de GP de Denain (21 september) en Parijs-Chauny (26 september).

Aanvankelijk zou Tim Merlier namens Alpecin-Fenix starten in Koolskamp, maar hij maakt in plaats daarvan zijn opwachting in de Primus Classic van zaterdag. Zondag rijdt Merlier dan de GP d’Isbergues in Frankrijk. Ook de Omloop van het Houtland (23 september) staat nog op zijn programma.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.