Bahrain Victorious rekent in Parijs-Roubaix op debutant Sonny Colbrelli
foto: Cor Vos
donderdag 30 september 2021 om 19:27

Bahrain Victorious rekent in Parijs-Roubaix op debutant Sonny Colbrelli

Sonny Colbrelli mag zich opmaken voor zijn allereerste Parijs-Roubaix. De 31-jarige Italiaan maakt deel uit van de definitieve zevenkoppige selectie van Bahrain Victorious voor de Helleklassieker. Ook Matej Mohorič is komende zondag van de partij.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Colbrelli is het dus de eerste kennismaking met de Noord-Franse keien en de vraag is of hij zondag een succesvolle vuurdoop zal beleven. Op basis van de voorbije weken zal de Italiaan met vertrouwen aan de start staan. Colbrelli werd namelijk Europees kampioen in eigen land, won de Memorial Marco Pantani, eindigde als tweede in de Coppa Sabatini en werd tiende op het voorbije WK wielrennen in Leuven.

Ook Mohoric is een renner om in de gaten te houden. De Sloveen is een hardrijder pur sang die al enkele maanden uitstekend op dreef is, al kwam het er op het WK niet helemaal uit. Colbrelli en Mohoric worden zondag vergezeld door de sterke Oostenrijker Marco Haller, de ervaren klassiekerspecialist Heinrich Haussler, de jonge Brit Fred Wright, de beloftevolle Italiaan Jonathan Milan en Marcel Sieberg.

De laatste van Sieberg 
Voor Sieberg zal het een bijzondere editie van Parijs-Roubaix worden, aangezien het zijn laatste is. De 39-jarige Duitser, vijf jaar geleden nog zevende in Roubaix, zet aan het einde van dit seizoen een punt achter een lange carrière.

Selectie Bahrain Victorious voor flag-fr Parijs-Roubaix (zondag 3 oktober) 
flag-it Sonny Colbrelli
flag-at Marco Haller
flag-au Heinrich Haussler
flag-it Jonathan Milan
flag-si Matej Mohorič
flag-de Marcel Sieberg
flag-gb Fred Wright

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.