“België heeft meer cohesie nodig dan Nederland, vanwege relatie Van Aert en Evenepoel”
foto: Cor Vos
maandag 19 september 2022 om 19:00

“België heeft meer cohesie nodig dan Nederland, vanwege relatie Van Aert en Evenepoel”

Podcast De nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast staat vrijwel volledig in het teken van de WK wielrennen in Australië. Youri en Maxim bespreken de wegwedstrijden, de tijdritten én de mixed relay. Ook passeert Jonas Vingegaard de revue. Want zo gek is het niet dat hij nu pas terugkeert in competitie.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De strijd om de regenboogkleuren en de Tourwinnaar zijn echter niet het enige onderwerp dat aan bod komt, want Youri zou Youri niet zijn als hij geen nieuws heeft over het promotie/degradatiesysteem. De strijd op de ranglijst nadert zijn apotheose, maar wellicht is alles voor niets geweest. Benieuwd waarom? Je hoort het hier!

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.