Boom en Vanmarcke kennen programma tot Parijs-Roubaix
dinsdag 29 januari 2013 om 16:34

Boom en Vanmarcke kennen programma tot Parijs-Roubaix

lars boom

foto: Sirotti

Lars Boom en Sep Vanmarcke hebben op hun websites bekend gemaakt welke wedstrijden zij in 2013 tot Parijs-Roubaix gaan rijden. De twee klassiekerkopmannen van Blanco Pro Cycling kennen een verschillende voorbereiding. Boom begint zijn seizoen met twee Franse etappekoersen, terwijl Vanmarcke naar Spanje en Portugal gaat. Vervolgens hebben ze beiden vrijwel identieke programma’s.

Zowel Boom (27) als Vanmarcke (24) start in de Strade Bianchi. Blanco Pro Cycling rijdt dit jaar voor het eerst deze Italiaanse koers, die over stukken onverharde grind- en zandwegen gaat. Daarna zal het klassiekerkoppel van de Nederlandse WorldTour-formatie actief zijn in de Tirreno-Adriatico. Vervolgens staat het hoofddoel voor Boom en Vanmarcke op het programma: de klassiekers.

Programma Lars Boom
Tour Méditerranéen, Haut Var, Omloop Het Nieuwsblad, Strade Bianchi, Tirreno-Adriatico, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Programma Sep Vanmarcke
Challenge a Mallorca, Ronde van de Algarve, Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne, Strade Bianchi, Tirreno-Adriatico, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.