Deceuninck-Quick Step bevestigt: Eros Capecchi blijft
foto: Sirotti
zondag 23 december 2018 om 12:43

Deceuninck-Quick Step bevestigt: Eros Capecchi blijft

Gisteren verklapte Philippe Gilbert al dat Eros Capecchi tóch blijft koersen voor Deceuninck-Quick Step. Nu heeft de de Belgische WorldTour-ploeg bevestigd dat de Italiaan inderdaad aan boord blijft. “De ploeg is een grote familie”, zo laat Capecchi weten.

Eind oktober liet Capecchi weten zonder werkgever te zitten voor 2019. De Belgische ploeg leek niet verder te gaan met de Italiaan, maar heeft alsnog besloten om de 32-jarige renner een contract aan te bieden. Dit betekent dat Capecchi ook in 2019 zal koersen voor Deceuninck-Quick Step.

“Ik kan niet ontkennen dat het een tijdje heeft geduurd, maar ik ben blij dat ik ook het komende jaar zal koersen voor Deceuninck-Quick Step!”, zo laat de renner weten op de ploegsite. “Mijn tijd bij de ploeg was speciaal. Ik zal nooit ons zegerecord van 2018 vergeten.”

Winnaarsmentaliteit 
“Ik heb de afgelopen twee seizoenen grote koersen mogen rijden, waaronder drie grote rondes. Ik hoop dat ik de kopmannen kan blijven helpen. We zijn gewoon een grote familie. Er heerst een geweldige sfeer en winnaarsmentaliteit. Daarom ben ik zo blij met mijn contractverlenging.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.