Giro 2020: Lawson Craddock stopt om bij geboorte van zijn kind te zijn
foto: Cor Vos
dinsdag 13 oktober 2020 om 20:33

Giro 2020: Lawson Craddock stopt om bij geboorte van zijn kind te zijn

De opgave van Lawson Craddock sneeuwde een beetje onder door meerdere coronabesmettingen en een spectaculaire etappe naar Tortoreto, maar de Amerikaan is vanwege een mooie reden teruggevlogen naar de Verenigde-Staten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Craddock en zijn vrouw verwachten binnenkort namelijk een nieuw kindje en dus kreeg de 28-jarige renner van zijn ploeg EF Pro Cycling toestemming om de Giro vroegtijdig te verlaten.

De Amerikaan begon de Ronde van Italië met een achtste plek in de individuele tijdrit naar Palermo, twee dagen later was hij in de aanval in de etappe met aankomst op de Etna. Craddock zag zijn ploeggenoot Jonathan Caicedo zegevieren op de vulkaan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.