Giro 2024: Mechanische pech voor Jonathan Milan in absolute finale in Rome
foto: Cor Vos
zondag 26 mei 2024 om 18:31

Giro 2024: Mechanische pech voor Jonathan Milan in absolute finale in Rome

Jonathan Milan kent geen ideale aanloop richting de sprint in Rome op de slotdag van de Giro d’Italia. Op een kleine negen kilometer van de meet staat de Italiaan langs de kant van de weg, waar hij lang moet wachten op een nieuwe fiets. Zo is de Italiaan aangewezen tot achtervolgen van het peloton.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Italiaan bleef erg rustig, terwijl hij op zo’n negen kilometer van de meet moest wachten op zijn fiets. Tussen de wagens wist Milan op vier kilometer van de finish terug te keren in het peloton. De man in het paars had hierdoor wel kostbare energie verspild. Een ongelukkig moment voor de Italiaan, die in Rome op jacht ging naar zijn vierde ritzege.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.