Jasper Philipsen na val in Baloise Belgium Tour voor onderzoek naar ziekenhuis
foto: Cor Vos
vrijdag 11 juni 2021 om 17:57

Jasper Philipsen na val in Baloise Belgium Tour voor onderzoek naar ziekenhuis

Jasper Philipsen kon vrijdag door een valpartij in de Baloise Belgium Tour niet meedoen voor de zege, maar reed de rit wel nog uit. Na afloop is de sprinter van Alpecin-Fenix voor onderzoek naar het ziekenhuis in Herentals gegaan.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik haakte mijn stuur in iemand en voor ik het wist lag ik op de grond”, vertelt de Belg na afloop van de etappe. “Dit is niet ideaal, nee. Ik denk dat het een vleeswond is, maar dat zullen we in het ziekenhuis wel zien.”

Ook de andere sprinter van Alpecin-Fenix, Tim Merlier, kon zich in Scherpenheuvel niet mengen in de strijd om de ritzege. De Belg schoot in de laatste honderden meters met zijn voet uit het klikpedaal.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.