Jessy Druyts keert na twee jaar terug in het wielerpeloton

vrijdag 19 november 2021 om 09:07
Jessy Druyts keert na twee jaar terug in het wielerpeloton

Druyts in het tenue van Experza-Footlogix - foto: Cor Vos

Jessy Druyts zal volgend jaar weer te zien zijn in het wielerpeloton. De 27-jarige renster heeft via haar social media bekendgemaakt dat ze volgend jaar zal uitkomen voor de continentale wielerploeg Multum Accountants Ladies CT.

Druyts, die in het verleden uitkwam voor Topsport Vlaanderen en Experza-Footlogix, reed in de lente van 2020 haar laatste professionele wielerkoers. De renster is intussen moeder van twee kinderen, maar voelt het heilige wielervuur nog altijd branden en heeft dus besloten om haar comeback te maken.

De Wilrijkse zien we volgend jaar dus in het tenue van Multum Accountants Ladies CT rondfietsen. Ook Fien De Wispelaere, Lara Defour, Fien Delbaere, Marthe Goossens, Sara Maes en Julie Stockman komen uit voor deze formatie.

Druyts wist in al die jaren bij Topsport Vlaanderen en Experza-Footlogix geen profoverwinning te boeken. In de juniorencategorie wist ze wel mooie adelbrieven te verzamelen. Zo werd ze in 2011 vicewereldkampioen op de weg op het WK voor junioren in Kopenhagen. Ook veroverde ze dat jaar EK-zilver.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair