Jonas Vingegaard na baaldag Jumbo-Visma: “Alles gaat goed met mij”
foto: Cor Vos
zondag 17 juli 2022 om 18:26

Jonas Vingegaard na baaldag Jumbo-Visma: “Alles gaat goed met mij”

Jumbo-Visma kende een complete baaldag in de Ronde van Frankrijk op zondag. Primoz Roglic verliet voor de start nog de ronde, Steven Kruijswijk crashte zwaar en moest naar het ziekenhuis. Ook geletruidrager Jonas Vingegaard en Tiesj Benoot kwamen in aanraking met het asfalt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Vandaag was een slechte dag voor ons. Steven moest de koers verlaten na een zware val, Tiesj en ik gingen daarna ook tegen de grond. Ik ben oké na mijn valpartij, ik hoop dat ik het zelfde kan zeggen over Tiesj. Hij viel voor mij, ik kon niets meer doen. Jammer genoeg zijn dat zaken die gebeuren in het wielrennen”, vertelde de Deen in het flashinterview na etappe 15.

“Ik heb gewoon wat schaafwonden aan de linkerkant van mijn lichaam.” Jumbo-Visma gaat nu verder met zes renners in koers, net zoals UAE Emirates dus. Naast Vingegaard zijn dat nog Benoot, Wout van Aert, Sepp Kuss, Christophe Laporte en Nathan Van Hooydonck.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.