‘Kan Mathieu van der Poel een klassement in een grote ronde aan?’
foto: Cor Vos
zondag 29 mei 2022 om 07:30

‘Kan Mathieu van der Poel een klassement in een grote ronde aan?’

Podcast De Giro d’Italia zit er bijna op en dus maken Maxim en Youri alvast een eerste balans op. Wie verwachten zij op het podium aankomende zondag, en nog belangrijker: in welke volgorde?

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daags voor de afsluitende drie etappes in Italië gaat de WielerFlits Podcast over de favorieten in het klassement. De heren nemen de grote verrassingen door van deze ronde en bespreken wie de beste papieren heeft in de strijd om het roze.

De hamvraag van deze aflevering is echter: kan Mathieu van der Poel ooit voor een goed klassement in een grote ronde gaan – en zo ja, hoe dan? Beluister de podcast hieronder en laat in de reacties weten hoe jullie de mogelijke klassementskansen van MVDP inschatten!

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.