Kritiek op Wout van Aert, de WK-uitsluiting komt er en voorzichtige conclusies eerste wegkoersen
foto: Cor Vos
zaterdag 27 januari 2024 om 16:45

Kritiek op Wout van Aert, de WK-uitsluiting komt er en voorzichtige conclusies eerste wegkoersen

Podcast Iets later dan gepland, maar er staat weer een nieuwe WielerFlits Podcast voor je klaar. Met daarin weer veel veldrijden uit Benidorm, Hoogerheide én Abu Dhabi, kritiek aan het adres van Wout van Aert en ook de eerste wegkoersen van 2024 komen aan bod. Luister snel!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Onze verslaggevers Maxim, Youri en Zeger schieten uit de startblokken met een column van Het Nieuwsblad, waar hun collega Wim Vos een opinie schreef over de crosswinter van Wout van Aert. Vanuit de media is nu alle druk op de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix gericht en dat heeft de Belgische kopman van Visma-Lease a Bike toch meer gedaan dan je zou denken.

Maxim was de afgelopen week in Abu Dhabi en sprak daar onder meer met de UCI-top over het veldrijden, al was dat een beetje tegen de regels in. Onze verslaggever achterhaalde onder andere dat de UCI een regel in het leven gaat roepen die crossers uitsluiten van een WK-deelname als ze moedwillig een Weredbeker-manche laten schieten. De meningen daarover lopen uiteen.

Tot slot passeren ook de eerste wegkoersen de revue. Er waren opvallende zeges voor Paul Magnier (Soudal-Quick Step) en Lennert Van Eetvelt (Lotto Dstny), terwijl ook Dylan Groenewegen zijn eerste zege van het seizoen al binnenhaalde. Ook passeert een WielerFlits-onderzoek de revue. Kortom, alle redenen om je favoriete podcast-app aan te slingeren!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.