Langeveld: “Dat gaat nog wat worden deze week”
woensdag 9 maart 2011 om 19:34

Langeveld: “Dat gaat nog wat worden deze week”

De Rabobank-ploeg blijft in de winning mood. De oranje brigade kon vandaag alweer zijn twaalfde zege van het seizoen noteren door een overwinning in de ploegentijdrit van Tirreno-Adriatico. Sebastian Langeveld – eerder al succesvol in Omloop Het Nieuwsblad – reageerde op de site van zijn ploeg verheugd. “Dit is echt een overwinning van de ploeg,” aldus Langeveld.

Langeveld roemt de kwaliteiten van zijn ploeggenoten. “Ik heb niemand zien verzaken. Iedereen was top en iedereen deed heel goede aflossingen. Zo’n machine heb ik nog nooit meegemaakt,” vertelde hij tegen Rabosport.

Langeveld is tevreden over zijn eigen prestatie. “Ik heb denk ik hele goede beurten gedaan. De benen voelden goed aan. Na het openingsweekeinde heb ik een klein beetje rust genomen en dat blijkt nu een goede keuze, want als je in zo’n tijdrit zo’n bijdrage kunt leveren, dan ben je goed in orde. Ik was een stuk minder tevreden geweest wanneer ik wel vooraan was geëindigd, maar als ik niet mee had kunnen doen. Dat zag ik ook bij andere jongens. Maarten Wynants komt wel op achterstand binnen, maar hij reed erg sterk. Oscar Freire deed ook zeer sterke beurten. Dat gaat nog wat worden deze week.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.