Lars Boom baalt van vier lekke banden in Ronde van Vlaanderen
foto: Sirotti
zondag 3 april 2016 om 18:04

Lars Boom baalt van vier lekke banden in Ronde van Vlaanderen

Lars Boom is tevreden met zijn vorm na zijn elfde plaats in de Ronde van Vlaanderen. Toch miste hij op enkele beslissende momenten de slag. Liefst vier keer reed hij lek, vertelde hij na afloop aan WielerFlits.

De Astana-kopman is zeer blij met de huidige vorm en hoe hij de wedstrijd reed. “Maar ik baal dat ik lek rijd op bepaalde momenten”, zegt de Brabander, die nog wel terug kwam in de groep achter Sagan, Vanmarcke en Cancellara. “De ploeg was goed en heeft haar best gedaan om het gat zo klein mogelijk te maken. De vorm is goed en je moet altijd blijven knokken. Ik heb vertrouwen voor volgende week.”

Wil je niets missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal. Kijk ook elke dinsdagavond om 20.00 uur naar WielerFlits Live, de enige Nederlandse talkshow over wielrennen.

RIDE Magazine
26 Reacties
Sorteer op:
5 april 2016 15:18
@LyndaLid Je schrijft dat het te mooi weer was, maar vergeet niet dat er wel veel wind stond. Zodanig dat het onmogelijk was om het verschil op de kasseien te maken. En juist op de kasseien was hij vorig jaar een van de besten, misschien wel de beste.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.