Lefevere: “De mogelijkheden zijn beperkt”
maandag 20 september 2010 om 11:25

Lefevere: “De mogelijkheden zijn beperkt”

In de voorbije weekendeditie van Het Nieuwsblad zei Tom Boonen dat hij ontgoocheld was door het vertrek van enkele van zijn trouwste vrienden en luitenanten bij Quick-Step. Tegenover dezelfde krant reageert teammanager Patrick Lefevere nu enigszins gepikeerd. “Alles draait om geld en daar kan ik niet om heen”, verdedigt hij zich.

Boonen had het met name over het vertrek van Maarten Wynants en Jürgen Van De Walle. “Ik kan ze toch geen revolver tegen de slaap zetten en eisen dat ze voor één jaar met optie tekenen? En van Tom kreeg ik, bij mijn weten, geen suggesties. Ik denk niet dat hun vervangers (Niki Terpstra en Andy Capelle, red.) zwakker zullen zijn.”

“Er zijn enkele mogelijkheden met sponsors. Ik hoop dat ik snel een akkoord bereik. Maar zolang ik geen zekerheid heb, zijn mijn mogelijkheden voor volgend jaar wel beperkt”, moet Lefevere toegeven. “Toch probeer ik een team uit te bouwen dat een stevige en verjongde basis biedt voor de toekomst. De transferperiode is nog niet afgelopen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.