LottoNL-Jumbo heeft selectie voor Rund um Köln rond
foto: Sirotti
donderdag 11 juni 2015 om 14:52

LottoNL-Jumbo heeft selectie voor Rund um Köln rond

LottoNL-Jumbo heeft de selectie voor de Rund um Köln bekendgemaakt. De Nederlandse World Tour-ploeg mikt met Moreno Hofland en Barry Markus op een goede klassering in de Duitse eendagskoers. Vorig jaar eindigde Markus als tweede in Keulen.

Hofland is tot nu toe de enige renner van de World Tour-ploeg met een overwinning op zak. De 23-jarige coureur heeft goede herinneringen aan de wedstrijd: “Vorig jaar was ik echt goed en zat ik in heuvels altijd in de eerste groep, waarna ik de lead-out voor Barry deed”, aldus Hofland, die zijn eerste wedstrijd rijdt sinds de Giro.” We weten snel genoeg of mijn benen voldoende zijn hersteld om mee te kunnen doen voor een resultaat.”

Naast de twee Nederlandse sprinter neemt LottoNL-Jumbo ook thuisrijder Robert Wagner mee.

Selectie LottoNL-Jumbo voor Rund um Köln (14 juni):
flag-nl Rick Flens
flag-nl Moreno Hofland
flag-nl Nick van der Lijke
flag-nl Barry Markus
flag-de Robert Wagner
flag-nl Timo Roosen
flag-nl Maarten Tjallingii

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
11 juni 2015 15:04
Snap niet dat ze Markus keer op keer kansen toedichten en hem als kopman uitspelen?Hij bakt er telkens niks van!
11 juni 2015 15:35
Markus volgend jaar ook maar naar De Rijke? Want bij LottoNL zullen ze er ook haast wel klaar mee zijn. En bij Roompot zie ik persoonlijk meer heil in de toekomst van Groenewegen en Looij... (en dan heb je de Kreders daar ook nog)
11 juni 2015 16:14
Gelukkig heeft Hofland ene Wagner om de sprint voor te bereiden.
Timo Roosen kan dan in de aanval.
@west
Groenewegen en Looij hebben een contract voor 2 jaar. Dus moet 't team over de grens kijken en dan kom je snel uit bij Theuns.
11 juni 2015 16:35
Na de hossanah rond de eerste overwinning van TLJ staat de ploeg al weer een tijdje droog. Even op CQ-ranking gekeken maar daar moet je de ploeg op de 2e pagina zoeken in de zegestanden. Zou goed zijn indien Hofland en Markus gaan bijdragen aan de verdubbeling van de zeges!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.