Mathieu van der Poel zet Superprestige Heusden-Zolder op programma
foto: Cor Vos (archief)
zondag 12 december 2021 om 16:42

Mathieu van der Poel zet Superprestige Heusden-Zolder op programma

Mathieu van der Poel zal in de drukke kerstperiode ook de Telenet Superprestige Heusden-Zolder rijden. Dat vertelde Michel Wuyts zondag in de live-uitzending tijdens de cross in Val di Sole en is ons bevestigd door organisator Koen Monu.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De wereldkampioen van Alpecin-Fenix had al een elftal crossen bevestigd voor deze winter, maar achter zijn deelname aan de Superprestige van Heusden-Zolder op 27 december stond nog een vraagteken. Dat is nu weggenomen, want Van der Poel zal er starten. Het betekent ook dat het publiek een extra ontmoeting krijgt tussen Van der Poel en Wout van Aert, die zijn deelname aan Heusden-Zolder al had bevestigd.

Van der Poel begint zijn crosswinter volgende week in de Wereldbeker van Rucphen. Daarna volgen nog elf veldritten, waaronder het WK eind januari in het Amerikaanse Fayetteville.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.