Niki Terpstra drie jaar langer bij Omega Pharma-Quick Step
donderdag 12 juni 2014 om 13:15

Niki Terpstra drie jaar langer bij Omega Pharma-Quick Step

Niki Terpstra

foto: Sirotti

Niki Terpstra is ook de komende drie seizoen te bewonderen in het shirt van Omega Pharma-Quick Step. De winnaar van Parijs-Roubaix verlengde vandaag zijn verbintenis bij de ploeg van Patrick Lefevere tot en met het einde van 2017. “Ik ben erg trots om aan te mogen kondigen dat ik mijn contract met drie jaar verlengd heb. Ik kijk er naar uit om nog langer deel uit te mogen maken van dit team”, vertelde Terpstra via zijn management SEG Cycling.

Terpstra is vanzelfsprekend in zijn nopjes met het nieuwe contract. “Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer progressie kan boeken binnen het wonderlijke kader van Omega Pharma-Quick Step. Vier jaar geleden koos ik voor dit team om te leren en te groeien als renner in de wedstrijden waar ik van hou: de Klassiekers. Dit jaar won ik Parijs-Roubaix in de kleuren van deze ploeg. Het is mijn doel om nog eens in deze positie te komen en opnieuw een monument te winnen. Binnen dit team heb ik de meeste kans om dit doel te bereiken”, verklaart de tweevoudig Nederlands kampioen op de weg.

Ook Lefevere content
“Wij hebben Niki’s contract verlengd omdat we vertrouwen in hem hebben en wij denken dat hij zich nog verder kan ontwikkelen als renner”, stel ploegleider Patrick Lefevere. “Hij is een sterke jongen en daarnaast een intelligente renner. Hij kan goed opschieten met zijn ploeggenoten en is één van de mannen waar we ons team voor de klassiekers in de toekomst rond kunnen bouwen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.