Evenepoel verlengt tot eind 2023 bij Deceuninck-Quick Step

vrijdag 23 augustus 2019 om 14:41
Evenepoel verlengt tot eind 2023 bij Deceuninck-Quick Step

foto: Cor Vos

Remco Evenepoel heeft zijn contract bij Deceuninck-Quick Step verlengd tot eind 2023. Het team maakte vandaag het nieuws bekend omtrent haar pupil, die bezig is aan pas zijn eerste seizoen bij de profs. Daarin won hij al de Clásica San Sebastián en het Europees kampioenschap tijdrijden.

Eerder deze maand liet teammanager Patrick Lefevere in de media al optekenen dat hij een deal had met Evenepoel over contractverlenging. Toen was nog sprake van uitbreiding tot eind 2022, maar nu blijkt dat de pas jonge renner uit Schepdaal ook in 2023 koerst voor Deceuninck-Quick Step. “Ik ben blij en trots dat ik mijn verblijf bij Deceuninck-Quick Step heb verlengd en ik blijf werken aan mijn toekomst met deze geweldige groep”, reageerde Evenepoel in een persrelaas.

“De ploeg heeft vanaf het begin in mij geloofd en dat betekent veel voor me. Het tekenen van een nieuwe deal was logisch en nadat ik met Patrick erover had gesproken, stemde ik onmiddellijk in. Deceuninck-Quick Step is de perfecte omgeving voor mij, een tweede familie waar we altijd samenwerken om te verbeteren met passie, professionaliteit en toewijding, en dit is een heel belangrijk aspect voor mij.”

Ook Lefevere is in zijn nopjes met de contractverlenging van de winnaar van de Clásica San Sebastián en het Europees kampioenschap tijdrijden. “Remco is niet alleen een getalenteerde renner, maar ook een geweldig persoon. En iedereen in de ploeg die met hem samenwerkt, weet dat. Wij geloven dat hij een mooie toekomst kan hebben in de wielersport. We stellen ons vertrouwen in hem en hij heeft veel vertrouwen in ons.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair