Robert Gesink stapt uit Ronde van Polen
Foto: Sirotti (archief)
dinsdag 4 augustus 2015 om 13:48

Robert Gesink stapt uit Ronde van Polen

Robert Gesink gaat vandaag niet meer van start in de Ronde van Polen. De Nederlander wil rust nemen na een zware Tour de France. Hij gaat zich nu richten op de GP Cycliste de Quebec en de GP Cycliste de Montréal.

“Na mijn zwaarbevochten zesde plaats in de Tour de France is mijn batterij leeg”, laat de renner uit Varsseveld weten in een persbericht van zijn ploeg. “Daarom pak ik nu even mijn rust, zodat ik me optimaal kan voorbereiden op de eendaagse wedstrijden in Canada.”

In Canada was Gesink in het verleden erg succesvol. In Montréal was hij in 2010 de beste. In Quebec stond hij al drie keer op het podium: winst in 2013, tweede in 2011 en derde in 2010.

De renner van LottoNL-Jumbo was gisteren niet betrokken bij de zware valpartij in de slotfase van de tweede etappe in de Ronde van Polen.

RIDE Magazine
128 Reacties
Sorteer op:
1 4 5 6
5 augustus 2015 13:02
En terecht.Heeft wat mee gemaakt.Zware Tour,Criteriums rijden, en het belangrijkste zijn prive leven .
5 augustus 2015 13:11
Daar praat bijna niemand over.Ik heb een zoon waar ik in het begin van zijn levensjaren heel veel mee heb afgetopt,dat gaat niet in je kouwe kleren zitten.Echt respect en bewondering voor Gesink.Laat hem fietsen en ons plezieren.Ik geloof nog steeds dat hij de Tour ooit wint.
5 augustus 2015 17:21
Die gaat gewoon weer minstens een podium rijden in Canada. Geweldige sportman met erg veel zelfkennis en doorzettingsvermogen. Net als Bauke.

Zouden veel mensen nog een voorbeeld aan kunnen nemen!
1 4 5 6

Om te reageren moet je ingelogd zijn.