Roompot overweegt Orange Cycling te sponsoren
maandag 16 juni 2014 om 14:31

Roompot overweegt Orange Cycling te sponsoren

Roompot Vakanties is in gesprek met Orange Cycling om sponsor te worden van de nieuwe wielerploeg. Dat bevestigt het bedrijf tegenover WielerFlits. “Een aantal weken geleden zijn er gesprekken geweest tussen Erik Breukink, Michael Zijlaard en de directie van Roompot Vakanties”, zegt Diana Beije van de vakantiespecialist.

“We nemen serieus in overweging om de wielersport te gaan sponsoren”, laat Esther Biondina, marketing manager van Roompot Vakanties weten aan de NOS. Het recreatiebedrijf verwacht op z’n vroegst begin 2015 met een wielerploeg van start te kunnen gaan. Het besluit daarover valt binnen enkele weten.

Orange Cycling
Orange Cycling is een projectnaam voor de nieuwe wielerploeg van Michael Boogerd, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Zijlaard. Laatst genoemde heeft het initiatief gelanceerd.

“Onze droom is om vanuit ons hart, onze passie, ervaring en professionaliteit een Nederlandse ‘no nonsens’ wielerploeg op te zetten, die in een paar jaar tijd kan uitgroeien tot een toonaangevende profploeg”, liet Zijlaard weten bij de lancering van het project.

Lees ook
Nieuwe Nederlandse wielerploeg kiest Orange Cycling Team als werknaam

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.