Sagan tevreden met tweede plek: “De benen waren goed”
foto: Sirotti
zaterdag 7 juli 2018 om 19:54

Sagan tevreden met tweede plek: “De benen waren goed”

Peter Sagan werd in Fontenay-le-Comte geklopt door Fernando Gaviria, maar kan leven met zijn tweede plek. De BORA-hansgrohe-renner vertelt op de website van zijn ploeg: “De benen waren goed vandaag en ik werd tweede in de etappe. Dit was het begin van een lange Tour.”

“Het team heeft uitstekend werk verricht tijdens de etappe en in de finale door mij en Majka uit de problemen te houden”, dankt de wereldkampioen zijn ploeg.

De komende dagen liggen er opnieuw kansen voor de Slowaak om een rit te winnen en de groene trui te veroveren. Vooral de vijfde rit lijkt op Sagans lijf geschreven. Die etappe finisht in een oplopende straat.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
7 juli 2018 20:12
"Peter Sagan werd in Fontenay-le-Comte geklopt door Fernando Gaviria geklopt", klopt (haha) niet helemaal..

Maar goed, als Sagan zelfs in dit deelnemersveld top drie kan sprinten kan die groene trui hem natuurlijk niet ontgaan met zijn inhoud en aanvalslust.
7 juli 2018 23:35
heb jij ooit getwijfeld dat sagan niet bij de top 3 zou kunnen sprinten dan !er word weleens gezegd door sommige hier op dit forum dat sagan in de vlakke etappe's niet bij de beste hoort ! nou in mijn ogen is het gewoon de meest constante top 3 sprinter die er is..en inderdaad vaak is er 1 beter die in supervorm is zoals kittel en cavendisch en nu misschien gaviria.maar sagan heeft zo'n geweldige basis snelheid en stuurmanskunst dat hij vaak in de top3 minimaal top5 dus hij is gewoon de beste sprinter overall !en alle andere sprinters hebben verschillende dagen dat ze helemaal niet in de top10 komen..nou sagan praktisch nooit,dat is het verschil !!!
7 juli 2018 23:50
jaja, rustig maar.
8 juli 2018 03:10
sorrie hoor maar vandaag rijdt tie toch al in het groen en groenewegen in het wit of niet ????
8 juli 2018 08:56
Je hebt helemaal gelijk Dushi.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.