Sfeerimpressie eerste editie Roompot Waterfiets Challenge
maandag 18 juli 2016 om 19:30

Sfeerimpressie eerste editie Roompot Waterfiets Challenge

Afgelopen donderdag vond in Weert de eerste editie van de Roompot Waterfiets Challenge plaats. Zestien teams van twee personen streden op vakantiepark de Weerterbergen onder toeziend oog van scheidsrechter Michel Cornelisse om de sportieve eer en een mooie hoofdprijs.

De komende dagen publiceren wij op WielerFlits meer sfeerbeelden en interviews met de aanwezige renners van Roompot-Oranje Peloton: Kai Reus, Raymond Kreder, Tim Kerkhof en Sjoerd van Ginneken.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
18 juli 2016 20:23
dikbuikige bierdrinkers die een wedstrijdje waterfietsen doen in een Roompot vakantiepark. je moet de link met wielrennen maar leggen. ;)
18 juli 2016 20:39
edit redactie: gedaan
18 juli 2016 20:52
het profiel van deze wedstrijd is biljartvlak. zelfs geen kasseien! ik denk iets voor de sprinters.
18 juli 2016 20:55
Wie heeft er nu gewonnen?
18 juli 2016 21:06
Quote:
Naast de waterfietsstrijd werd de vier aanwezige professionele wielrenners, Sjoerd van Ginneken, Raymond Kreder, Kai Reus en Tim Kerkhof het hemd van het lijf gevraagd tijdens verschillende vraag- en antwoordrondes waar het publiek aan mocht deelnemen. Liefhebbers konden daarnaast via een groot scherm de Tour de France volgen.De eindoverwinning ging uiteindelijk naar Mark Seijkens uit Geldrop en Arie Ossewaarde uit Hoogvliet. Zij wonnen een vakantiecheque voor een weekend weg bij Roompot.

link: http://www.wielerflits.nl/nieuws/189845/wielerfans-strijden-op-het-water-tijdens-de-roompot-waterfiets-challenge.html

mooi initiatief :)
19 juli 2016 22:13
Beste 8.6: dus je noemt mij als verliezend finalist een "dikbuikige bierdrinker"? Nou, dat is niet echt een compliment. Ik zou het eerder een geslaagd en gezellig evenement noemen georganiseerd door Wielerflits, Roompot, en Roompot Oranje Peleton. Het was goed georganiseerd en de ploegleiders en profs van Roompot waren heel toegankelijk en in voor een praatje. Het was eens wat anders dan wielerwedstrijden langs het parcours of op tv. En wat dat dikbuiken betreft: het waren juist de lichtgewichten die gestroomlijnder in het water lagen en daardoor meer snelheid konden opbouwen richting het keerpunt. Hopelijk wordt het volgend jaar weer georganiseerd dan ben ik weer van de partij!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.