Suzanne Verhoeven slaat Superprestige Boom over
foto: Cor Vos
vrijdag 4 december 2020 om 13:48

Suzanne Verhoeven slaat Superprestige Boom over

Suzanne Verhoeven zal zondag niet aan de start staan van de Superprestigecross van Boom. De veldrijdster uit de Vondelmolen-ploeg kwam een kleine week geleden ten val tijdens de wereldbekercross van Tábor en is nog niet volledig wedstrijdfit.

“De wond aan mijn kin geneest goed en maandag mogen de draadjes eruit”, zo laat Verhoeven weten via social media. “Verder heeft mijn lichaam een zware klap gehad en heb ik tijd nodig om hiervan te herstellen. Na enkele kinebeurten is er al veel beterschap, maar het is helaas nog niet genoeg om volledig wedstrijd klaar te zijn.”

“Ik zal dus niet aan de start staan aankomende zondag in Boom. Ik geef mijn lichaam nog wat extra rust en zal er hopelijk in Gavere wel weer bij zijn. Dank voor alle lieve berichtjes en motiverende woorden.” Verhoeven lag op de grond bij de valpartij, waarbij ook Shirin van Anrooij, Eva Lecher, Katie Compton, Loes Sels en Sara Casasola waren betrokken.

Ondanks de val kon de 24-jarige renster, de dochter van voormalig wielrenner Nico Verhoeven, de wedstrijd wel uitrijden. Ze eindigde als 35e, op ruim zes minuten van winnares Lucinda Brand.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.