Van der Poel ziet Van Aert naderen: “Hij wordt steeds beter”
donderdag 27 december 2018 om 08:07

Van der Poel ziet Van Aert naderen: “Hij wordt steeds beter”

Mathieu van der Poel won met de wereldbekercross in Heusden-Zolder zijn achttiende cross van het seizoen, maar zag ook concurrent Wout van Aert steeds dichter bij hem in de buurt komen. “Van Aert wordt steeds beter, dat zag je ook in Namen. Zonder die lekke band had het misschien wel spannend kunnen zijn”, vertelt de Europees kampioen in het flashinterview na afloop. 

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Van der Poel verwijt zichzelf het terugkomen van zijn rivaal – die al in de eerste ronde te kampen had met een lekke band – tot zestien seconden enigszins. De Nederlander schakelde naar eigen zeggen al te vroeg in de cross terug naar een lager tempo: “Ik ben misschien iets te snel teruggevallen op een te relaxed tempo. Van Aert kwam terug en in de slotfase heb ik toch nog een tandje bijgestoken.”

Vrijdag staat in Loenhout de Azencross op het programma, waar Van der Poel en Van Aert voor de derde keer in korte tijd een duel met elkaar uit zullen vechten.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.