Visma | Lease a Bike verdedigt titel van Jonas Vingegaard in O Gran Camiño
foto: Cor Vos
maandag 27 november 2023 om 12:52

Visma | Lease a Bike verdedigt titel van Jonas Vingegaard in O Gran Camiño

Visma | Lease a Bike, de opvolger van Jumbo-Visma, zal in 2024 weer meedoen aan O Gran Camiño. Het WorldTeam stond vorig ook aan de start van de tweede editie van de Spaanse rittenkoers. Jonas Vingegaard ging er toen met de eindzege vandoor.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

O Gran Camiño is een vierdaagse in Galicië, die sinds 2022 op de kalender staat. De eerste editie werd gewonnen door Alejandro Valverde. Volgend jaar duurt de wedstrijd van 22 tot en met 25 februari. Het parcours van de ronde zal een van de komende dagen onthuld worden, laat de organisatie weten.

Vorig jaar werd de eerste rit van O Gran Camiño gestaakt vanwege extreme weersomstandigheden. De resterende drie etappes en het eindklassement kwamen op naam van Jonas Vingegaard. Het was voor de Deen zijn eerste koers van een uiterst succesvol seizoen.

Het is nog niet bekend met welke selectie Visma | Lease a Bike in 2024 af zal reizen naar O Gran Camiño. Naast Visma | Lease a Bike staan momenteel enkel Groupama-FDJ en Movistar op de voorlopige startlijst. De organisatie zal de komende dagen meer deelnemende ploegen bekendmaken.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.