Woordvoerder Jumbo: “Er wordt te veel gespeculeerd in de zaak-Van Aert”

Woordvoerder Jumbo: “Er wordt te veel gespeculeerd in de zaak-Van Aert”

©Photopress.be

dinsdag 4 december 2018 om 12:30

“Het enige wat klopt aan de berichtgeving rond de zaak Van Aert, is dat er nog geen deal is. De rest is speculatie”, zegt Ard Bierens, persverantwoordelijke van LottoNL-Jumbo, tegen WielerFlits

Bierens reageert op het artikel in Het Nieuwsblad van vandaag, waarin staat dat LottoNL-Jumbo op zoek moet naar extra geld om Van Aert in 2019 – tien maanden eerder dan voorzien – te kunnen betalen. Een tweede discussiepunt dat in het artikel wordt aangehaald: wie vergoedt de crossomkadering van Van Aert in de winter? Tot slot zou ook het juridische aspect (rechtszaak Sniper Cycling versus Van Aert) een heikel punt zijn.

Bierens – woordvoerder van de ploeg – spreekt van natte vingerwerk van bepaalde media. “Wat klopt, is dat er momenteel tussen beide partijen gesproken wordt, maar dat er nog geen deal is. En zo lang er geen deal is, kunnen we ook niets anders communiceren. De obstakels die hier worden genoemd, zijn niet gebaseerd op feiten maar op aannames van sommige mensen. En nee, die inhoud klopt niet.” Bierens vervolgt: “Zo heeft bijvoorbeeld niemand binnen het team die op de hoogte is van de financiën, verteld dat we op zoek moeten naar extra centen. Er wordt gewoon te veel gespeculeerd omdat er op dit moment gewoon geen nieuws is.”

Ook Jef Van Den Bosch, manager van Wout van Aert, houdt het bij de uitleg die we vorige week al kregen: “De gesprekken lopen, het gaat de goede kant op.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair