‘Wout van Aert en Mathieu van der Poel hebben een probleem met déze Tadej Pogacar’
foto: Cor Vos
zondag 19 februari 2023 om 12:25

‘Wout van Aert en Mathieu van der Poel hebben een probleem met déze Tadej Pogacar’

Podcast In de gloednieuwe WielerFlits Podcast hebben Maxim en Youri het over de prestaties van Tadej Pogacar in zijn eerste wedstrijden, de verschillende voorbereidingskoersen die dat eigenlijk niet meer zijn, blikken ze al een beetje vooruit op het Vlaamse openingsweekend én leggen ze de Strava-afwezigheid van Wout van Aert uit.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De eerste wegkoersen schieten deze maand als paddenstoelen uit de grond en dus is het hoog tijd voor een nieuwe aflevering. Ruta del Sol, Volta ao Algarve, het peloton in Oman dat nu naar de UAE Tour trekt en met het Openingsweekend en ook Strade Bianche al aan de horizon, is het wielerseizoen in duizelingwekkend tempo begonnen.

Maar wat weten we nu eigenlijk van Matteo Jorgenson, die deze week de Tour of Oman op zijn naam schreef? Hoe sterk is Arnaud De Lie wel niet, welke verwachtingen mogen we van hem hebben in de Klassiekers? En wat doet Bauke Mollema op de startlijst van Kuurne-Brussel-Kuurne én de Omloop Het Nieuwsblad? Je hoort het hier!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.