Wout van Aert voegt Clásica San Sebastian aan programma toe
© Cor Vos
donderdag 21 juli 2022 om 13:36

Wout van Aert voegt Clásica San Sebastian aan programma toe

Wout van Aert is na de Tour de France nog niet meteen aan vakantie toe. Naast een paar naTour-criteriums maakt hij volgende week zaterdag ook zijn debuut in de Clásica San Sebastian, de Baskische WT-wedstrijd die drie jaar geleden nog gewonnen werd door Remco Evenepoel.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Als corona geen roet meer in het eten gooit, verlaat Wout van Aert zondag Parijs in het groen. En dat groene shirt zal hij de volgende weken minstens vier keer toe showen in het criteriumcircuit. Zo rijdt de Jumbo-Vismakopman al zeker in Roeselare (dinsdag 26 juli), Herentals (donderdag 28 juli), Roosendaal (maandag 1 augustus) en Etten-Leur (14 augustus).

Belangrijker: tussendoor maakt Van Aert volgende week zaterdag zijn debuut in de Clásica San Sebastian, de Baskische eendagskoers die drie jaar geleden nog werd gewonnen door Remco Evenepoel. Vorig jaar was Neilson Powless er de beste. De deelname van Van Aert aan deze WT-wedstrijd werd ons bevestigd door de ploegleiding van Jumbo-Visma.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.