‘Zege Groenewegen laat mij koud’ – WielerFlits Update #4

maandag 4 juli 2022 om 19:30
Video

Daags na de beladen zege van Fabio Jakobsen, boekte ook Dylan Groenewegen een emotionele overwinning. Beide Nederlanders  liggen sinds de horrorcrash in Polen niet meer op één lijn en dat werd eens te meer duidelijk de afgelopen twee dagen. Met de prachtige Tour-start in Denemarken en de rustdag voor het peloton in het verschiet, is er genoeg te bespreken!

In de WielerFlits Update blikken onze verslaggevers Youri IJnsen en Nico Dick terug op de derde etappe in de Tour de France 2022. Ook laten ze hun licht schijnen over het Grand Départ dit weekend in Denemarken. En zitten de renners nu te wachten op zo’n rustdag zo vroeg in de ronde? Kijk en luister snel!

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

1 Reactie

Peter Lippens 5 juli 2022 om 09:32

kan hem goed begrijpen, hij had net zo goed niet meer bij ons kunnen zijn en wat Groenewegen toen uitspookte was vele malen erger wat Cavan nu doet en waarover zoveel commotie is, werd dan ook terecht vele maanden geschorst. Als het journaille wat minder aandacht hieraan zou besteden en al zeker niet met zo’n ziekelijke titel zouden we al een stap dichter zitten naar een normale beroepsverhouding tussen beiden al zullen het nooit vrienden worden.

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.