Volg hier de Gooikse Pijl 2021

zondag 19 september 2021 om 11:45
Volg hier de Gooikse Pijl 2021

Niet alleen het WK tijdrijden wordt vandaag verreden in België, ook de Gooikse Pijl staat op het programma. Met Fabio Jakobsen en Mathieu van der Poel aan de start heeft de organisatie niets te klagen. Eindigt de koers in een massasprint? Volg het hier op WielerFlits.

Het peloton zal vanuit de nieuwe startplaats Halle eerst een route rijden, om dan in Gooik acht plaatselijke ronden af te werken van 21,8 kilometer. In de lokale ronde door het Vlaams-Brabantse land komt het peloton langs Leerbeek, Oetingen, Vollezele, Denderwindeke om vervolgens weer terug te keren richting Gooik.

Na 199 kilometer vindt de finish in de Strijlandstraat plaats. Na 199 kilometer vindt de finish in de Strijlandstraat plaats. De laatste bocht is op 900 meter voor de aankomst. Op 400 meter buigt de weg nog wat af naar links, dus positionering gaat belangrijk zijn.

Om 12.00 uur gaat de eendagskoers van start, om tussen 16.25 en 17.00 uur. De Gooikse Pijl wordt niet live uitgezonden op televisie, wel is er een livestream beschikbaar. Zie onderaan deze Volg Hier.

Links
Voorbeschouwing: Gooikse Pijl 2021 (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Twitter #GooiksePijl)

Livestream Gooikse Pijl

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.