INEOS Grenadiers koerst ook komende jaren op fietsen van Pinarello

dinsdag 8 juni 2021 om 12:24
INEOS Grenadiers koerst ook komende jaren op fietsen van Pinarello

foto: LaPresse

De renners van INEOS Grenadiers koersen ook in 2022, 2023, 2024 en 2025 op fietsen van het Italiaanse Pinarello. Dat zijn de Britse WorldTour-ploeg van Sir David Brailsford en de fietsconstructeur overeengekomen.

De ploeg koerst al sinds de oprichting in 2010 op fietsen van Pinarello en de samenwerking bevalt blijkbaar nog steeds. Richie Porte bezorgde de ploeg en Pinarello afgelopen zondag in het Critérium du Dauphiné de 393ste overwinning. Brailsford is maar wat blij dat Pinarello aanblijft als fietsconstructeur.

“We hebben een gedeelde passie voor wielrennen en innovatie. Pinarello is een bedrijf met een unieke plaats in de wielersport. Ze hebben een diepgeworteld respect voor de geschiedenis van het wielrennen, maar ze combineren dit met een drang om op technologisch vlak altijd een voorsprong te hebben.”

“De wielersport is de laatste jaren erg veranderd en we hebben veel meegemaakt, maar we werken nog altijd met dezelfde passie. We zijn nog even enthousiast. We zullen nog jaren samenwerken en samen koersen en daar zijn we trots op”, aldus Brailsford.
Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.