Amazon Prime komt met docuserie over seizoen Quick-Step-Alpha Vinyl
foto: Cor Vos
vrijdag 6 januari 2023 om 12:01

Amazon Prime komt met docuserie over seizoen Quick-Step-Alpha Vinyl

Soudal Quick-Step komt met een eigen documentaireserie, die dit voorjaar nog te zien gaat zijn op streamingsdienst Amazon Prime. Afgelopen seizoen, in het succesjaar van Quick-Step-Alpha Vinyl, zijn renners en stafleden op de voet gevolgd.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Een cameraploeg volgde alles binnen het Belgische team van manager Patrick Lefevere en kopmannen Remco Evenepoel en Fabio Jakobsen. Voor de opnames waren de cameramensen aanwezig bij teammeetings, bij renners thuis en op trainingskampen. De docuserie is een productie van het Vlaamse televisiebedrijf Woestijnvis.

Tijdens de teampresentatie van Soudal Quick-Step voor het seizoen 2023 werd een eerste sneak preview gegeven aan de aanwezige gasten. De zesdelige serie gaat dit voorjaar nog te zien zijn bij Amazon Prime.

Documentaires over wielerploegen worden steeds populairder. Movistar heeft al enkele jaren een eigen serie op Netflix en ook Jumbo-Visma laat bijna jaarlijks docu-makers toe binnen de ploeg. Daarnaast komt er in het eerste deel van 2023 een Netflix-serie uit over de Tour de France.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.