Belgian Cycling behoudt Beobank als sponsor

dinsdag 1 december 2020 om 19:10
Belgian Cycling behoudt Beobank als sponsor

Beobank staat op de truitjes van de Belgische selecties - foto: Cor Vos

Beobank blijft actief als sponsor van Belgian Cycling. De samenwerking tussen de Belgische wielerbond en de bank, gefocust op de nationale wielerploegen en diverse evenementen van de bond, wordt met drie jaar verlengd.

“De wielersport heeft zoals de meeste sporten heel erg geleden onder de coronacrisis”, aldus voorzitter Tom Van Damme. “Slechts 30% van de oorspronkelijk geplande jaarkalender is kunnen doorgaan. Maar we zijn fier dat we er samen met alle actoren toch in geslaagd zijn om zo goed als alle Belgische kampioenschappen te organiseren.”

“Op het vlak van inkomsten was het evenwel een heel zwaar jaar voor Belgian Cycling. Onze partner Beobank heeft ons gelukkig met raad en daad bijgestaan met de financiële planning”, zegt Van Damme. Begin 2019 werd de eerste overeenkomst gesloten.

“Sponsoring is een efficiënte manier om onze naamsbekendheid en visibiliteit te vergroten”, zegt marketing manager Cyril Guilloret van Beobank. “Via onze sportpartners KRC Genk (voetbal, red.) en de wielerfederatie Belgian Cycling zijn we prominent aanwezig in de twee populairste sporten in België en kunnen we een groot deel van de bevolking bereiken.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.