Israel Start-Up Nation met Ben Hermans naar Ronde van Lombardije
Ben Hermans - foto: Cor Vos (archief)
donderdag 13 augustus 2020 om 14:17

Israel Start-Up Nation met Ben Hermans naar Ronde van Lombardije

CCC en Israel Start-Up Nation hebben hun selecties bekendgemaakt voor de Ronde van Lombardije. De Poolse formatie rekent onder meer op Simon Geschke en Alessandro De Marchi, Ben Hermans zal zich willen tonen namens de Israëlische WorldTour-formatie.

CCC trekt met een vrijbuitersploeg naar Bergamo, daar waar de Ronde van Lombardije aankomende zaterdag begint. Met Simon Geschke rekent de formatie wel op de nummer vijf van de voorbije Gran Piemonte. De jonge Attila Valter finishte in die laatste wedstrijd als tiende en zal eveneens zijn opwachting maken in de Ronde van Lombardije.

De selectie bestaat verder uit de Poolse renners Kamil Małecki en Michał Paluta, de Amerikaan Joey Rosskopf, de beloftevolle Duitser Georg Zimmermann en de zeer ervaren Alessandro De Marchi. De 34-jarige Italiaan kan wellicht een rol spelen in de finale, gezien zijn eerdere uitslagen in eendaagse wedstrijden.

Israel Start-Up Nation rekent dan weer op Ben Hermans, Daniel Navarro, Guillaume Boivin, Alexander Cataford, Matteo Badilatti, Omer Goldstein en James Piccoli. Hermans, die normaal gesproken zal worden uitgespeeld als kopman, werd in aanloop naar de Ronde van Lombardije zevende in de Ronde van Burgos en vijftiende in de Gran Piemonte.

Voorbeschouwing: Ronde van Lombardije

Selectie flag-pl CCC voor flag-it Ronde van Lombardije 2020 (15 augustus)
flag-de Simon Geschke
flag-pl Kamil Małecki
flag-it Alessandro De Marchi
flag-pl Michał Paluta
flag-us Joey Rosskopf
flag-hu Attila Valter
flag-de Georg Zimmermann

Selectie flag-il Israel Start-Up Nation voor flag-it Ronde van Lombardije 2020 (15 augustus)
flag-ch Matteo Badilatti
flag-ca Guillaume Boivin
flag-ca Alexander Cataford
flag-be Ben Hermans
flag-il Omer Goldstein
flag-es Daniel Navarro
flag-ca James Piccoli

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.