Corendon nieuwe hoofdsponsor Belgische veldritploeg
donderdag 18 september 2014 om 21:05

Corendon nieuwe hoofdsponsor Belgische veldritploeg

Kwadro-Stannah heeft haar nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd aan het grote publiek. Vliegtuigmaatschappij Corendon bindt zijn naam aan de ploeg als hoofdsponsor; Kwadro doet een stapje terug waardoor de ploeg voortaan door het leven gaat als Corendon-Kwadro. Tevens maakte de ploeg bekend dat Bart Aernouts aankomende winter voor de ploeg gaat crossen, meldt Cyclingsite.

“Ik wil mijn renners geen druk opleggen”, vertelt manager Marc Herremans. “Als ze de vaste waarden het vuur aan de schenen kunnen leggen ben ik al tevreden. Toch vermoed ik dat verschillende van mijn renners wel enkele doelen willen bereiken dit seizoen.” Naast Aernouts staan ook de Duitser Marcel Meisen, de Zwitser Julien Taramarcaz en de Tsjechen Martin Bina (foto) en Radomir Simunek jr. onder contract.

Corendon wil naam vergroten in België
Corendon, van origine een Nederlands bedrijf, stapt in de relatief kleine crossploeg. Het hoopt zodoende haar naam in België te vergroten. “Zij waren op zoek naar naamsbekendheid op de Vlaamse markt. In Nederland zijn ze al actief in het schaatsen. Veldrijden is zo’n beetje het schaatsen van België qua populariteit, dus ik hoop dat het een mooi huwelijk wordt”, stelt Herremans.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.