De start van het wegseizoen, de WK selecties en Intermarché-Circus-Wanty
foto: Cor Vos
zondag 29 januari 2023 om 08:05

De start van het wegseizoen, de WK selecties en Intermarché-Circus-Wanty

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken de heren de (Europese) start van het wegseizoen, de selecties van Nederland en België op het WK veldrijden én vertelt Maxim alles over het Intermarché-Circus-Wanty van Mike Teunissen en Biniam Girmay.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Afgelopen weekend was Maxim aan het werk onder de Spaanse zon, om precies te zijn bij het veldrijden in Benidorm. Daar zag hij Mathieu van der Poel weer eens winnen, sprak hij met Wout van Aert over de ambiance daarginds en vroeg hij Shirin van Anrooij naar de keuze tussen elite of belofte.

Ook blikt Youri nog even terug op vorige week, toen de podcast – mede door het woord ‘wegdeemsteren’ – de tongen behoorlijk losmaakte en deze bijzonder veel beluisterd werd. Luister de nieuwe aflevering hier!

Spoorboekje

00:55 – Veldrijden
08:24 – Interviewfragment Wout van Aert
13:29 – Shirin van Anrooij over keuze voor beloftecategorie
28:19 – Best gelezen bericht van de week: de WielerFlits Podcast
31:38 – Alles over Intermarché-Circus-Wanty
42:57 – Eerste wegkoersen op Europese bodem


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.