Deceuninck-Quick Step extra gemotiveerd naar Binche-Chimay-Binche

maandag 7 oktober 2019 om 13:08
Deceuninck-Quick Step extra gemotiveerd naar Binche-Chimay-Binche

Yves Lampaert - foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick Step moet het dinsdag in Binche-Chimay-Binche stellen zonder haar sprinter Álvaro Hodeg, die bij een valpartij twee dagen geleden in de Tour de l’Eurométropole meerdere breuken opliep. De ploeg is daardoor extra gebrand op een goed resultaat.

Afgelopen drie jaar had Deceuninck-Quick Step telkens een renner op het podium in de Belgische eendagswedstrijd. In 2016 bleef Arnaud Démare Zdeněk Štybar net voor, een jaar later vloerde Jasper De Buyst de naar Mitchelton-Scott vertrokken Matteo Trentin in een sprint en vorig jaar was Danny van Poppel Yves Lampert de baas op de hellende aankomststrook. Vijf jaar geleden trok de ploeg wél aan het langste eind met Štybar.

“We gaan koersen zoals we altijd doen, namelijk agressief en met de instelling er te staan als het erop aankomt”, zegt ploegleider Klaas Lodewyck in een persrelaas. “We hebben verschillende mannen die een goed resultaat kunnen behalen, denk aan Florian (Sénéchal) of Yves (Lampaert), die dichtbij de overwinning was in 2018. We zijn erg gemotiveerd om een goed resultaat te halen voor Álvaro, die er door een val in de Tour de l’Eurométropole niet bij kan zijn.”

Selectie Deceuninck-Quick Step voor flag-be Binche-Chimay-Binche 2019
flag-be Tim Declercq
flag-dk Mikkel Honoré
flag-be Iljo Keisse
flag-be Yves Lampaert
flag-fr Florian Sénéchal
flag-be Pieter Serry
flag-cz Petr Vakoč

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair