Degenkolb moet ook Eschborn-Frankfurt missen
foto: Sirotti
vrijdag 20 april 2018 om 16:10

Degenkolb moet ook Eschborn-Frankfurt missen

John Degenkolb staat langer aan de kant dan verwacht. De Duitse kopman van Trek-Segafredo kwam ten val in Parijs-Roubaix en liep daarbij een blessure aan zijn knie op. Degenkolb mist daardoor zijn thuiskoers Eschborn-Frankfurt. Eerder startte hij al niet in de Amstel Gold Race.

Op Twitter laat Trek-Segafredo weten dat het geen gemakkelijke beslissing was voor Degenkolb om de WorldTour-wedstrijd in eigen land te moeten laten schieten. “Om de rest van zijn seizoen niet in gevaar te brengen, zal hij niet starten in Eschborn-Frankfurt. Het was geen gemakkelijke beslissing voor John, maar wel een noodzakelijke”, schrijft de Amerikaanse ploeg.

Degenkolb begon het seizoen nog met twee zeges op Mallorca. In de voorjaarsklassiekers kwam de sterke Duitser niet verder dan een vijftiende plek in Dwars door Vlaanderen. Parijs-Roubaix reed hij ondanks zijn val nog wel uit als zeventiende.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
20 april 2018 21:00
Voor de mensen die ook twijfelden: het gaat dus wel om Rund um den Finanzplatz.
20 april 2018 21:46
Zonde, hij begon sterk aan het seizoen maar viel tegen in de klassiekers om vervolgens weer een blessure op te lopen in PR. Hopelijk wordt het dit seizoen nog wat.
20 april 2018 21:52
Volgens mij zelf een Frankfurter dus baalie baalie ... Kom op John, je komt er wel weer bovenop, John !
20 april 2018 23:05
Vroeger heette deze Rundum dem Henninger Turm....
21 april 2018 07:10
@Romans Degenkolb woont in Frankfurt inderdaad, maar is geboren in Gera.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.