Gemengde gevoelens voor Steff Cras na vierde plek: “Teleurgesteld dat ik niet kon winnen”
foto: Cor Vos
vrijdag 15 april 2022 om 17:43

Gemengde gevoelens voor Steff Cras na vierde plek: “Teleurgesteld dat ik niet kon winnen”

Steff Cras is vandaag kort geëindigd in de Franse eendaagse Classic Grand Besançon Doubs. Voor de 26-jarige klimmer van Lotto Soudal was het zijn beste uitslag van het seizoen, echter, liever had hij op het bovenste treetje van het podium gestaan en dat zorgde voor teleurstelling.

“Het ging de hele dag op en af, maar ik heb het gevoel dat ik goed ben hersteld van de Ronde van het Baskenland”, vertelde Cras via zijn ploeg. De klimmer stapte vandaag weer op de fiets, nadat hij in het voorbije weekend de zware Ronde van het Baskenland op de zestiende positie had afgesloten. De geboren Gelenaar is aan een goede reeks bezig, want eerder eindigde hij al twaalfde in de Gran Premio Miguel Indurain.

Cras was vol lof over het werk van zijn ploeggenoten, die hem in een perfecte positie naar de slotklim hadden gebracht. “Ik kon de aanvallen volgen en voelde dat ik bij de sterkste renners hoorde. Ik had net gereageerd op een aanval van Victor Lafay toen zijn ploegmaat aanviel. Het was het perfecte moment en we wisten dat we zouden sprinten voor de tweede plek. Ik ben blij met mijn prestatie maar een beetje teleurgesteld dat ik vandaag niet kon winnen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.