Gent-Wevelgem: Pidcock keert terug in koers aan de zijde van Narváez en Van Baarle
foto: Cor Vos
zaterdag 26 maart 2022 om 15:31

Gent-Wevelgem: Pidcock keert terug in koers aan de zijde van Narváez en Van Baarle

INEOS Grenadiers heeft de selectie voor Gent-Wevelgem bekendgemaakt. Daarbij ook Tom Pidcock, die aanvankelijk pas in Dwars door Vlaanderen terug zou keren in koers, nadat hij in Milaan-San Remo uit moest stappen met maagproblemen. Dylan van Baarle en Jhnoatan Narváez zijn de andere speerpunten bij de Britse formatie.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Hij is in orde en heeft goed getraind. Hij herstelde vrij snel na Milaan-San Remo”, zei Rod Ellingworth, ploegmanager bij INEOS Grenadiers, tijdens de E3 Saxo Bank Classic van vrijdag al over Pidcock. Ellingworth benadrukte toen echter dat het de bedoeling was dat de jonge Brit woensdag weer in actie zou komen. Nu blijkt dat zondag al te zijn. Naast Pidcock, Van Baarle en Narváez stelt INEOS Grenadiers ook Ben Swift, Ben Turner, Luke Rowe en Elia Viviani op. Laatstgenoemde kan wellicht uitgespeeld worden als het een sprint van een grotere groep wordt.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.