Giro 2024: Tadej Pogacar gaat even de mist in tijdens podiumceremonie
foto: Cor Vos
donderdag 9 mei 2024 om 18:17

Giro 2024: Tadej Pogacar gaat even de mist in tijdens podiumceremonie

Tadej Pogacar heeft ondertussen al bijzonder veel ervaring met podiumceremonies, maar af en toe gaat het toch nog mis. De Sloveen kreeg na afloop van rit zes van de Giro d’Italia bloemen cadeau en wilde die in het publiek gooien, maar dat mislukte faliekant.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogacar werd op het podium geroepen voor zijn leidersplaats in het bergklassement. Het bijhorende boeket wilde Pogacar naar zijn fans gooien, maar de renner van UAE Emirates raakte het dak van het podium. De bloemen vielen daardoor, helemaal kapot, op de grond voor het podium. Ludieke beelden, Pogacar kon er zelf ook mee lachen.

Bekijk hieronder de beelden. 

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.