Jasper Philipsen kopman voor Alpecin-Fenix in Eschborn-Frankfurt
foto: Cor Vos
vrijdag 29 april 2022 om 14:16

Jasper Philipsen kopman voor Alpecin-Fenix in Eschborn-Frankfurt

Jasper Philipsen zal in Eschborn-Frankfurt zijn titel van vorig jaar verdedigen. De Belgische sprinter van Alpecin-Fenix versloeg vorig jaar John Degenkolb en Alexander Kristoff. De Duitse WorldTour-koers staat zondag op het programma.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast Philipsen komen ook Julien Vermote, Guillaume Van Keirsbulck, Kristian Sbaragli, Lionel Taminiaux, Silvian Dillier en Robert Stannard in actie voor de Belgische ploeg. De Vlam van Ham zal het wel zonder vaste lead-out Jonas Rickaert moeten doen, die kampt namelijk met een veelvoorkomende blessure voor wielrenners aan de liesslagader.

Er zullen aanstaande zondag een heleboel snelle mannen aan de start komen van de Duitse eendagskoers. Naast Philipsen zullen ook onder meer Arnaud De Lie, Biniam Girmay, Sam Bennett en Fernando Gaviria hun snelle benen willen tonen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.