Jordi Meeus 4e in Burgos: “Ik was ietwat te laat vandaag”
foto: Cor Vos
woensdag 4 augustus 2021 om 19:26

Jordi Meeus 4e in Burgos: “Ik was ietwat te laat vandaag”

Jordi Meeus is vandaag vierde geworden in de tweede etappe van de Vuelta a Burgos. In de spurt in Briviesca moest de Limburger van BORA-hansgrohe Juan Sebastián Molano, Alberto Dainese en Matteo Trentin voor zich dulden.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik voelde mij vrij goed vandaag na mijn maagproblemen gisteren”, liet Meeus na afloop van de etappe weten. We wilden gaan voor een sprint en de jongens deden het geweldig door de koers te controleren en mij uit de wind te houden.”

“De finale was nogal verraderlijk en hectisch, ook ging het licht naar beneden. We hadden niet de juiste timing en ik moest mijn sprint te ver van achteren beginnen. De snelheid was er wel, maar ik was ietwat te laat vandaag”, aldus de Limburger.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.